Wamelts

 

Webwinkel Keurmerk

Proefpakketje Shampoo Bars

Het Shampoo Bars proefpakket is dé manier om kennis te maken met een aantal van onze (h)eerlijke producten. Op deze manier kan je ontdekken welke Shampoo Bar fijn is voor jouw haar. Het proefpakket bestaat uit 5 mini Shampoo Bars. De Mini Shampoo Bars zijn ongeveer 12 gram per stuk en gaan gemiddeld zo’n 10 tot 15 wasbeurten mee.Hoe gebruik je een shampoo bar?

Zorg dat je handen nat zijn en wrijf de Shampoo Bar tussen je natte handen. Ga vervolgens met je handen door je haren. Je kan ook rechtstreeks met de Shampoo Bar over je natte haar wrijven. Verdeel het schuim door je haar en spoel het daarna uit met water. Houd er rekening mee dat je niet veel schuim nodig hebt. De Shampoo Bar is namelijk zeer geconcentreerd. Een kleine hoeveelheid is zowel goed voor je haar als voor je portemonnee.

Hoe lang gaat een shampoo bar mee?

Een Shampoo bar gaat zo’n 3 shampoo flessen mee, dit is vergelijkbaar met ongeveer 80 wasbeurten.

Wat zijn de voordelen van een shampoo bar?

Een Shampoo Bar (ook wel bekend als haarzeep) is eigenlijk hetzelfde als een reguliere shampoo. Het verschil is dat reguliere shampoo voor ongeveer 80% uit water bestaat, waardoor het vloeibaar is en vaak wordt verpakt in een plastic shampoo fles. Een Shampoo Bar is shampoo in een vaste vorm, hierdoor is er weinig verpakkingsmateriaal nodig, een gerecycled papieren zakje/doosje is voldoende. Daarnaast bespaar je erg veel plastic, zo’n 3 flessen per Bar. Een Shampoo Bar is vrij van plastic, heeft een levensduur die 3x langer is dan die van vloeibare shampoos, is samengesteld met natuurlijke ingrediënten en dient bovendien perfect als reisgenoot, omdat er geen vloeistoffen aan te pas komen.

Voor welk haartype?

Voor ieder haartype bieden wij een Shampoo Bar. De Shampoo Bar Citrus is bijvoorbeeld zeer geschikt voor vet haar. Als je haar krullend, droog of pluizig is, bieden de Shampoo Bars Honing en Mango-Papaja precies wat je nodig hebt!

Zijn de shampoo bars dierproefvrij en vegan?

Al onze producten zijn dierproefvrij en vegan!

Hoe bewaar je een shampoo bar?

Met het bamboe zeepschaaltje kun je optimaal gebruik maken van je Shampoo Bar. Hij heeft drie openingen, zodat de bar kan uitlekken. Hierdoor drogen de Bars sneller en gaan deze langer mee. Mee op reis of bewaren? Dan is een opbergblikje ideaal! Laat je Bar altijd even goed drogen voordat je hem opbergt in het blikje, zo kan je optimaal gebruik blijven maken van je Shampoo Bar.