Wamelts

 

Webwinkel Keurmerk

Shampoo Bars


Shampoo Bar

Een Shampoo Bar is een shampoo maar dan in vaste vorm. Wij produceren al onze Shampoo Bars met zorg en aandacht in Deventer, Nederland. Duurzaam is namelijk ook dichtbij.

Er zijn verschillende soorten Shampoo Bars, voor elk haartype één! Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste Shampoo Bar? Heb je last van haar met roos, een gevoelige hoofdhuid, vet haar of zoek je een plasticvrije shampoo voor een kind of baby shampoo? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Maak eenvoudig je keuze en geniet van plasticvrij haren wassen. Al onze Shampoo Bars zijn vrij van schadelijke stoffen en bevatten alleen maar goede ingrediënten. De Shampoo is 100% plasticvrij en bevat geen microplastics. 

🌿 Pure producten

Onze producten bevatten alleen wat je haar en huid écht nodig hebben. Fijne, gezonde, voedende en natuurlijke ingrediënten. Omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en produceren weten we precies wat er in zit en kunnen we achter ieder ingrediënt staan.

👍 Met de hand gemaakt

Duurzaam is óók dichtbij, daarom kiezen wij er voor om al onze Bars met de hand te maken in Nederland.

👋 Dag plastic

Sluit je aan bij ruim 150.000 andere huishoudens en zeg gedag tegen plasticverpakkingen.

 

 

 

 

 

🧴Vervangt 3 plastic flessen

Een Bar gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee en vervangt 3 plastic flessen.

🐰Volledig vegan

Onze producen zijn volledig vegan.Hoe gebruik je een shampoo bar?

Zorg dat je handen nat zijn en wrijf de Shampoo Bar tussen je natte handen. Ga vervolgens met je handen door je haren. Je kan ook rechtstreeks met de Shampoo Bar over je natte haar wrijven. Verdeel het schuim door je haar en spoel het daarna uit met water. Houd er rekening mee dat je niet veel schuim nodig hebt. De Shampoo Bar is namelijk zeer geconcentreerd. Een kleine hoeveelheid is zowel goed voor je haar als voor je portemonnee.

Hoe lang gaat een shampoo bar mee?

Een Shampoo bar gaat zo’n 3 shampoo flessen mee, dit is vergelijkbaar met ongeveer 80 wasbeurten.

Wat zijn de voordelen van een shampoo bar?

Een Shampoo Bar (ook wel bekend als haarzeep) is eigenlijk hetzelfde als een reguliere shampoo. Het verschil is dat reguliere shampoo voor ongeveer 80% uit water bestaat, waardoor het vloeibaar is en vaak wordt verpakt in een plastic shampoo fles. Een Shampoo Bar is shampoo in een vaste vorm, hierdoor is er weinig verpakkingsmateriaal nodig, een gerecycled papieren zakje/doosje is voldoende. Daarnaast bespaar je erg veel plastic, zo’n 3 flessen per Bar. Een Shampoo Bar is vrij van plastic, heeft een levensduur die 3x langer is dan die van vloeibare shampoos, is samengesteld met natuurlijke ingrediënten en dient bovendien perfect als reisgenoot, omdat er geen vloeistoffen aan te pas komen.

Voor welk haartype?

Voor ieder haartype bieden wij een Shampoo Bar. De Shampoo Bar Citrus is bijvoorbeeld zeer geschikt voor vet haar. Als je haar krullend, droog of pluizig is, bieden de Shampoo Bars Honing en Mango-Papaja precies wat je nodig hebt!

Zijn de shampoo bars dierproefvrij en vegan?

Al onze producten zijn dierproefvrij en vegan!

Hoe bewaar je een shampoo bar?

Met het bamboe zeepschaaltje kun je optimaal gebruik maken van je Shampoo Bar. Hij heeft drie openingen, zodat de bar kan uitlekken. Hierdoor drogen de Bars sneller en gaan deze langer mee. Mee op reis of bewaren? Dan is een opbergblikje ideaal! Laat je Bar altijd even goed drogen voordat je hem opbergt in het blikje, zo kan je optimaal gebruik blijven maken van je Shampoo Bar.